Over de WireDesigners:

Wij zijn WireDesign, een familiebedrijf gevestigd in Nijverdal. Van oorsprong een bedrijf dat vogelkooien produceerde in allerlei soorten en maten. In 2017 zijn we van koers veranderd. Onder ons dak stond al een grote lasmachine. Hier werden twee grote printers aan toegevoegd. Sindsdien zijn we ons gaan richten op het fabriceren van duurzame interieur producten voor zowel huishoudens als bedrijven. Zo produceren en verkopen we wandrekken met toebehoren in verschillende kleuren en maten en printen we zowel op acryl, als metaal gepersonaliseerde planborden. We verzenden niet alleen binnen Nederland maar ook naar o.a. Belgie, Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland. 

Meet the WireDesigners:

Maikel - The Brains

Maikel is de drijvende kracht achter WireDesign. Als de man die alles regelt, van ontwerp tot printen en inpakken, is hij betrokken bij elk aspect van het bedrijf. Ook het beantwoorden van e-mails en telefoontjes behoort tot zijn takenpakket.

Aron - The Artist

Aron is onze ontwerper, meestal te vinden achter zijn bureau voor de computer. Zodra je bestelling binnen is, tekent hij deze in en
bereidt hij het bestand voor op het printen. Als er een
typfoutje wordt ontdekt in je bestelling, neemt Aron contact met je op om alles perfect te maken voordat je bestelling wordt geprint.

Gerard - The Producer

Onze producten worden eigenhandig gemaakt en Gerard is hier
verantwoordelijk voor de productie van onze wandrekken en
bijbehorende accessoires.

Mardin - The Photographer

Mardin is verantwoordelijk voor onze marketing, productfoto's en beheert onze social media-kanalen. Daarnaast is ze ook zelfstandig ondernemer. Benieuwd naar haar andere werkzaamheden? Bekijk haar portfolio op www.mardisign.nl!