Levertijd, bestellen en retourneren

Levertijd

Wij proberen onze producten zo snel mogelijk te leveren. Producten die op werkdagen voor 13.00 besteld worden versturen wij nog dezelfde dag met uitzondering van gepersonaliseerde producten, we zullen altijd proberen de producten zo snel mogelijk bij u in huis te hebben.  Is er een uitverkocht artikel dan is de levertijd maximaal 10 werkdagen. Wij zullen dan ons uiterste best doen om de bestelling toch op tijd en correct bij u te bezorgen.

Bestellen
Al onze producten zijn gemakkelijk te bestellen via de webwinkel of bij ons in Nijverdal af te halen. Bij elk memobord kan er de keuze worden gemaakt welk formaat en type ophangrekjes worden geleverd. Daarnaast kunnen ook de kleuren van de magneten en papierklemmen gekozen worden om het wandrek helemaal naar eigen smaak samen te stellen. Mochten er toch onduidelijkheden, vragen of opmerkingen zijn stuur dan een mail naar info@wiredesign.nl of bel ons op +31548-616187.

Retourneren Planborden:
Onze gepersonaliseerde planners worden speciaal voor u gemaakt,
Na het printen van de planner kunnen we de planner helaas niet meer opnieuw verkopen.
Retourneren is daarom niet mogelijk.

Blijkt een planner defect of kapot geleverd te zijn, of is er een andere reden waarom je niet tevreden bent?
Neem contact met ons op en voeg een foto toe als bijlage.
Wij weten zeker dat we samen met jou tot een passende oplossing kunnen komen :).

Retourneren Wandrekken
Heeft u uw bestelling ontvangen, maar wilt u dit, om welke reden dan ook, retourneren? Dat kan. 
U heeft altijd het recht om uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Na annulering heeft u nogmaals 14 dagen om de bestelling retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten terug van ons. De kosten voor retour van u thuis naar ons zijn wel voor eigen rekening. Indien u gebruik maakt van het herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en in de originele staat en verpakking (zover mogelijk) aan ons geretourneerd moeten worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u een mail sturen naar info@wiredesign.nl. Wij zullen dan het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van de retour terugstorten mits het product in goede orde retour ontvangen is.


Niet tevreden?
Het kan altijd voorkomen dat je bestelling niet naar wens, incompleet, beschadigd is of dat u een klacht heeft over een product. Stuur ons dan een mailtje en dan kunnen we samen vast een passende oplossing vinden.